Back To Top
Image Alt

Siguria Kibernetike

Siguria Kibernetike

Me një njohuri të thellë të rrjetave kompjuterike dhe kërcënimit të sigurisë, Albania Lab ofron zgjidhje të sigurisë kibernetike për një mbrojtje inteligjente të burimeve të bizneseve, me qëllim identifikimin, bllokimin dhe eleminimin e kërcënimeve të jashtme dhe të brendshme, si dhe luftimin e sulmeve më të përparuara.

Specialistët tanë analizojnë vazhdimisht kërcënimet e reja, përdorin mjetet më të përparuara për t’i luftuar ato dhe u ofrojnë klientëve informacionin e nevojshëm për t’i parandaluar këto kërcënime dhe për të mbrojtur pasuritë më të rëndësishme të kompanisë së tyre.

ÇFARË BËJMË NE?

SIGURI KIBERNETIKE

Ofrojmë zgjidhje të plota të sigurisë kibernetike për të mbrojtur softuerin, të dhënat dhe sistemet e kompanisë suaj.

VLERSIM TË RREZIKUT

Identifikojmë dobësitë e sistemeve informatike të kompanisë tuaj përpara se ta bëjnë hakerat.

TEST I PENETRIMIT

Parandalojmë shkeljet e mundshme të sigurisë së kompanisë përmes testeve të penetrimit që simulojnë sulme me shumë faza.

MONITORIM I VAZHDUESHËM

Përmirësojmë sigurinë e rrjetave kompjuterike dhe sistemeve brenda infrastrukturës së IT-së përmes vlerësimeve dhe monitorimit të vazhdueshëm.

NA KONTAKTONI.

Na shkruaj për të mësuar më shumë!