Back To Top
Image Alt

Karriera

Karriera

Ne besojmë dhe përqendrohemi shumë në talentet e reja dhe gjithmonë kërkojmë njerëz me motivim të lartë për t’u përfshirë në një mjedis dinamik dhe krijues. Dëshironi të jeni pjesë e ekipit tonë? Plotësoni formularin më poshtë duke dhënë informacion të saktë dhe të hollësishëm në lidhje me aftësitë tuaja.

Roli

Albania Lab eshte ne kerkim te nje profili te ri ne rolin Junior Digital Marketing Specialist.

Kandidati do te duhet te angazhohet me ndergjegjesimin e markes, angazhimin dhe gjenerimin e drejtimit ne kanalet online te kompanise duke menaxhuar ne menyre te pavarur kanalet sociale te disa klienteve.

AKTIVITETET KRYESORE

 • Menaxhimi i kanaleve te kompanise ne rrjetet kryesore sociale;
 • Zhvillimi i fushave reklamuese ne Google Ads, Meta Group dhe LinkedIn;
 • Analiza, monitorimi dhe raportimi i reklamave;
 • Zhvillimi i strategjise te pozicionimit te motoreve te kerkimit;
 • Menaxhimi i faqeve te internetit: shkrimi, publikimi dhe menaxhimi i permbajtjes duke perdorur WordPress ose nje sistem tjeter te zakonshem te menaxhimit te permbajtjes;
 • Koordinimi me zonen grafike per zhvillimin e materialeve te marketingut online dhe offline.

KËRKESAT

 • Ekspertize ne strategjite e marketingut;
 • Njohuri te parimeve, teknikave dhe kanaleve te marketingut;
 • Njohuri te WordPress dhe / ose CMS te tjera (platforma te krijimit dhe zhvillimit te ueb);
 • Njohuri per programet dhe mjetet e prezantimit dhe raportimit;
 • Njohuri te Canva, MailChimp, Adobe;
 • Njohuri te Google Tag Manager, Google Analytics, Google ADS/SEM/SEO;
 • Njohuri te Microsoft Office;
 • Flet rrjedhshëm gjermanisht;
 • Disponueshmëri për të udhëtuar.

SOFT SKILLS

 • Komunikimi dhe puna ne grup;
 • Dinamizem dhe iniciative;
 • Aftesi organizative dhe menaxhuese te kohes;
 • Deshire per te mesuar dhe innovación.

EDUKIMI

 • Diplome ne Marketing Dixhital, Shkenca komunikimi, Master ne Marketing Dixhital dhe Media Sociale, kurse te tjera studimi te orientuara drejt marketingut dixhital;
 • Certifikimet SEO, SEM, Google Analytics;
 • Njohuri te mira ne gjuhen e folur dhe te shkruar ne shqip, italisht, anglisht dhe gjermanisht;
 • Pervoja e meparshme ne marketing dhe pasioni per inovacionin dhe Teknologjine e Informacionit do te jete nje plus.

NA KONTAKTONI.

Na shkruaj për të mësuar më shumë!

Tirana

Na ndiqni, jemi social!